SELAMAT BERKUNJUNG KE BLOG PRA-U SMK SULTAN OMAR, DUNGUN, TERENGGANU - TARIKH KEMAS KINI: 30 JANUARI 2019 - 10:20 MALAM SELAMAT MENGHADAPI PEPERIKSAAN SEMESTER 3, ULANGAN SEMESTER 1, ULANGAN SEMESTER 2, DAN SEMESTER 1. SELAMAT BERJAYA.

WARGA PRAUNIVERSITI 2017

banner

Ahad, 22 Oktober 2017

PELAJAR ENAM BAWAH MENGENDALIKAN JAMUAN AKHIR TAHUN PERSATUAN PRAUNIVERSITI


PERSATUAN Prauniversiti (PPU) meneruskan aktiviti tahunannya dengan mengadakan Majlis Jamuan Akhir Tahun di Hotel UiTM Dungun pada petang ini. Majlis ini dikendalikan oleh pelajar 6 Bawah.


Dalam majlis itu, pelajar 6 Atas dan guru Tingkatan Enam diraikan dengan penyampaian cenderamata penghargaan, di samping penyampaian hadiah cabutan bertuah, dan hadiah khas pelajar terbaik bagi beberapa kategori.

Turut hadir dalam majlis ini ialah Puan Hajah Noor Maziah binti A. Rahman, Pengetua, dan Puan Hajah Wan Noorimah binti Wan Jaafar, Penolong Kanan Pentadbiran.

Selain persembahan daripada pelajar Enam Atas dan Enam Bawah, majlis turut diselitkan dengan acara penyerahan tanggungjawab pengendalian PPU daripada pelajar Enam Atas kepada pelajar Enam Bawah. Saudara Almuzamsyar Arif bin Abdullah sebagai Pengerusi PPU 2017 menyerahkan tugas kepada pengerusi yang baharu.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih.