SELAMAT BERKUNJUNG KE BLOG PRA-U SMK SULTAN OMAR, DUNGUN, TERENGGANU - TARIKH KEMAS KINI: 30 JANUARI 2019 - 10:20 MALAM SELAMAT MENGHADAPI PEPERIKSAAN SEMESTER 3, ULANGAN SEMESTER 1, ULANGAN SEMESTER 2, DAN SEMESTER 1. SELAMAT BERJAYA.

WARGA PRAUNIVERSITI 2017

banner

Ahad, 10 Ogos 2014

MI KARI HIDANGAN SAMBUTAN HARI RAYA

PELAJAR Pra-U menghidangkan mi kari sebagai menu Sambutan Hari Raya Peringkat SMKSO daripada kalangan pelajar Tingkatan 6 yang diadakan di Dewan Warisan mulai 10:30 pagi hingga 12:30 tengah hari pada hari ini.


Dalam majlis sambutan tersebut, semua tingkatan menghidangkan menu pilihan masing-masing yang dapat dinikmati secara terbuka oleh semua warga sekolah.

Tetamu jemputan ke majlis tersebut ialah Ketua Pegawai Pendidikan Daerah Dungun, Tuan Haji Bakar bin Jusoh, yang turut memberikan ucapan, selain mantan Pengetua Cemerlang, Tuan Haji Md. Zain bin Muda.


Sebelum sambutan hari raya itu bermula, Kelab Guru dan Kakitangan SMKSO mengadakan Majlis Meraikan Pertukaran Guru dan Persaraan Kakitangan Sokongan. Mereka kemudiannya sama-sama menikmati jamuan hari raya yang diadakan.


1 ulasan:

  1. salam..cikgu, cantik gambar..lagi cantik kalau ada gambar saya..hehe xD

    BalasPadam

Terima kasih.