SELAMAT BERKUNJUNG KE BLOG PRA-U SMK SULTAN OMAR, DUNGUN, TERENGGANU - TARIKH KEMAS KINI: 30 JANUARI 2019 - 10:20 MALAM SELAMAT MENGHADAPI PEPERIKSAAN SEMESTER 3, ULANGAN SEMESTER 1, ULANGAN SEMESTER 2, DAN SEMESTER 1. SELAMAT BERJAYA.

WARGA PRAUNIVERSITI 2017

banner

Khamis, 25 September 2014

TUTORIAL STPM PENGGAL 3 DAERAH DUNGUN

PELAJAR Penggal 3 mengikuti Tutorial STPM Penggal 3 anjuran Pejabat Pendidikan Daerah Dungun yang diadakan di Pusat Latihan Kerteh, Felda Kerteh 2, Dungun pada 23 hingga 25 September lalu.


Kesemua pelajar tersebut mengikuti kem pengajaran dan pembelajaran itu bersama-sama dengan rakan-rakan dari semua sekolah yang mempunyai Tingkatan 6 di Daerah Dungun.

Pelajar DESSO mengikuti tutorial dalam mata pelajaran Pengajian Am, Bahasa Melayu, Sejarah, Pengajian Perniagaan dan Ekonomi.

Beberapa orang pelajar yang tidak dapat mengikuti tutorial tersebut kerana kekangan tempat penginapan di Pusat Latihan Kerteh dijangka akan mengikutinya untuk fasa ketiga selepas Percubaan Penggal 3 nanti di tempat yang sama.

Sebelum ini, Pejabat Pendidikan Daerah Dungun turut mengadakan tutorial yang sama kepada pelajar Penggal 1. Pelajar yang tertinggal dalam fasa tersebut akan mengikutinya dalam fasa ketiga nanti.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih.