SELAMAT BERKUNJUNG KE BLOG PRA-U SMK SULTAN OMAR, DUNGUN, TERENGGANU - TARIKH KEMAS KINI: 30 JANUARI 2019 - 10:20 MALAM SELAMAT MENGHADAPI PEPERIKSAAN SEMESTER 3, ULANGAN SEMESTER 1, ULANGAN SEMESTER 2, DAN SEMESTER 1. SELAMAT BERJAYA.

WARGA PRAUNIVERSITI 2017

banner

Khamis, 4 Ogos 2016

GOTONG-ROYONG PERDANA PRA-U

PELAJAR Pra-U Bawah dan Atas mengadakan Gotong-royong Perdana di Blok Pra-U pada hari ini mulai 11:30 pagi hingga waktu tamat persekolahan dengan bantuan guru-guru.


Pelajar perempuan sebahagian besarnya terlibat dengan aktiviti mengecat tiang bangunan di tingkat dua. Sementara itu, pelajar lelaki terlibat dengan aktiviti membersihkan dan memindahkan perabot dari Bilik MUET di tingkat tiga ke tingkat satu. Sebahagian lagi pelajar perempuan membersihkan Bilik Kitar Semula di tingkat satu, dan sebuah lagi bilik kosong yang terbiar di tingkat dua. Pelajar perempuan turut membersih dan menghias bilik darjah masing-masing.

Barang-barang yang tidak diperlukan yang terdiri daripada kertas, plastik dan besi dikumpulkan dan diserahkan kepada pusat barangan lusuh Awi Metal.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih.